Observatori Ciutadà Municipal d'Eivissa empra cookies de Twitter i Facebook que recullen estadístiques. Si navegues aquest lloc web és perquè estàs d'acord. Ok
Empreses concessionàries

aqualia (Servei Municipal d'Aigües)

Adreça: C. de Sant Cristòfol, 24; 07800-Eivissa · Tel: 902 186 018

aqualia manté una àmplia presència en el territori nacional amb la gestió de més de 600 municipis, un dels quals és el municipi d'Eivissa.
aqualia ofereix un servei eficaç i de qualitat. La seva estructura, dividida en cinc zones regionals, a més de mantenir una estructura funcional central, persegueix donar un servei proper i adequat a cada necessitat.

Aquesta organització permet a Aqualia distribuir aigua mitjançant una xarxa de canalització de més de 15.000 Km, una longitut equivalent a tres vegades el diàmetre de la lluna.

Per a conèixer més dades sobre la companyia, podeu anar a l'enllaç següent:
· aqualia

 

Valoriza (Servei de neteja)

Correu electrònic: vsm.ayuntamientoibiza@sacyr.com 

Valoriza Serveis Mediambientals va iniciar la seva activitat el 1982 i es va integrar en el Grup Sacyr en l'any 2005. Dins de l'estructura del Grup Sacyr Valoriza Serveis Mediambientals és la capçalera de l'Àrea de Medi Ambient, com pertanyent a la societat Valoriza Gestió, S.A.U. i gestiona les concessions de neteja viària, recollida de residus de nuclis urbans, incloent el soterrament de contenidors, jardineria i manteniment de zones verdes, gestió de parquímetres, i serveis de grua i retirada de vehicles de la via pública així com tractament i gestió de residus, incloent Planta de reciclatge, biometanització, compostatge, incineració i recuperació ambiental d'abocadors.
Valoriza Serveis Mediambientals respon al compromís de la societat per aconseguir un desenvolupament sostenible. Valoriza també gestiona el servei de recollida a demanda d'estris vells al municipi d'Eivissa.

Ompliu el formulari i l'empresa contactarà amb vosaltres per comunicar-vos el dia en què podeu dipositar els objectes al carrer:

· Formulari

 

Citelum Iberica S.A. (Enllumenat públic)

Adreça: Pare Josep Manxarell (Pol. Ind. Sector IV), 13
07800 Eivissa, Illes Balears 
Tel: 971 191 687
Web: http://www.citelum.es

L'empresa Citelum s'encarrega de la gestió i el manteniment de l'enllumenat de la ciutat d'Eivissa.
A la seua web podeu consultar la informació rellevant de l'empresa.

No dubteu a contactar directament amb l'empresa, per a qualsevol avaria o incidència, mitjançant el formulari que es desplegarà en el següent enllaç:
Formulari d'incidències