Observatori Ciutadà Municipal d'Eivissa empra cookies de Twitter i Facebook que recullen estadístiques. Si navegues aquest lloc web és perquè estàs d'acord. Ok
Participa, Col·labora
Des de l'Observatori Ciutadà per l'Auditoria d'Eivissa (OCAE) i des d'aquest Observatori Ciutadà Municipal (OCM) creiem que la ciutadania s'ha d'implicar més en l'activitat política.

Tenim a les nostres mans una eina molt potent, que serveix per auditar, fiscalitzar i controlar l'activitat de les nostres/us representants, és tasca nostra treure-li partit.

Us presentem una idea perquè us impliqueu en aquest OCM en funció de la vostra disponibilitat:

  •     Nivell 1: Difon la paraula. Dóna a conèixer la plataforma OCAE i el OCM

Si t'agrada aquest projecte però no disposes de tot just temps per mirar la informació que vam publicar ni per a realitzar consultes al OCM sobre l'administració, una cosa molt senzilla que pots fer és donar a conèixer el projecte. Tenim pàgina al facebook i compte a twitter. Si comparteixes per les teves xarxes d'amics l'existència d'aquesta eina, ens fas un favor a tota la ciutadania, i per tant a tu mateix.

Et recomanem també registrar-te a la web, així rebràs de tant en tant algun butlletí informatiu al teu correu electrònic. Prometem fer-lo servir amb mesura per informar-vos només de coses importants.

  •     Nivell 2: Realitza consultes. Posa a rodar a l'Observatori

Aquest és el cor del OCM. Quan et registres a la nostra web i realitzes consultes al OCM, ens posem en marxa i portem les teves consultes a l'administració en el nostre nom, ens encarreguem "de la paperassa", vam rebre les respostes, i te les lliurem. El millor del OCM és que les respostes a les teves consultes no les reps només tu, com passaria si fossis pel teu compte a l'administració a preguntar, sinó que les respostes són públiques en l'OCM i qualsevol persona podrà veure-les. D'aquesta manera el OCM es va omplint d'informació valuosa gràcies a les teves preguntes.

  •     Nivell 3: Uneix-te a nosaltres i ajudeu-nos en el funcionament


I et voldrem més encara. El OCM pot fer moltíssimes coses, tenim moltíssimes idees, i calen mans. Si som poques persones, no podrem vigilar les administracions tot el que voldriem. Hi ha moltes tasques en què pots ajudar, estem dividits en grups de treball, envia'ns un correu electrònic si estàs interessada i parlarem tranquil·lament sobre com pots ajudar-nos. És un projecte il·lusionant i som gent molt maca. No et penediràs. :)